2013. október 3., csütörtök

de nem baj, ha ledőlök egy kicsit?

szőkeségéhez tartozik a következő nem elhanyagolható információ is, amit azt hiszem csak nálam csinál. de jelentkezzen, akinél ez már szintén előfordult.
munkájából kifolyólag, a bemutató közeledtével már reggeltől estig, látástól mikulásig dolgozik. de a közben lévő egy vagy két óra szünetben általában át szokott hozzám jönni (egy: mivel egy utcára lakom a munkahelyétől; kettő: mert a barátnője és bizalmasa vagyok; három: kulcsa is van hozzám, így akkor is jöhet, ha én nem vagyok otthon). érkezése előtt telefonon egyeztet velem, hogy átjönne... egy kávéra...  meg egy kis csevejre, DE előtte mindenképpen le szeretne pihenni és használná az ágyamat, mert vagy fáradt, vagy beteg, vagy netán mindkettő. DE utána mindenképpen szeretne velem kávézni és beszélgetni. 
alvásainak hossza szabadidőtől függően 5-10 perc, legjobb esetben fél-1 óra szokott lenni. (és itt nem említem az esetleges egész estés nálam alvásokat.)
közben csendben van és észrevétlen, nem úgy a telefonja, ami persze mindig csörög és amin mindig beállítja az ébresztőt is. majd ébredés után valóban kávézik és beszélget és figyel és beszámol és ismétel és telefonál és szőkézik és keres valamit a szatyrában és nem talál és ideges...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése