2014. január 10., péntek

van szőkébb

idén tegnap találkoztam először szeretett szőke barátnémmal. pár óra alatt próbáltuk bepótolni az elmúlt heteket. megnyugodtam, mert nem lett komolyabb és megfontoltabb azokban a dolgokban, amitől ő a miszőkénk
amin a leginkább nevettem, hogy még mindig azon kísérletezik, hogy mivel tudná karbantartani haja szőkeségét. volt neki egy kedvenc csodaszere, bolti, (mondta milyen márka, de nem emlékszem) amit megszüntettek, pedig állítólag tényleg használt. csak ráspriccolta a hajára és kész, működött, ragyogó lett szőkesége. azóta kísérletezi ezzel-azzal. a citromos pakolást alkalmazza rendszeresen, de volt már olyan, hogy túl sokat tett a hajára, amitől aztán úgy nézett kis a frissen mosott haja, mintha egy hónapja nem mosott volna hajat. most meg egy új dolgot akar kipróbálni, a coca-cola-t. amiről meg ugye, tudjuk, hogy mi mindenre jó még azon kívül, hogy milliók fogyasztják nap, mint nap. ezeken kívül még azt is olvasta, hogy szőkítésre is alkalmas. kérdezte is tőlem, hogyan csinálja? mennyi ideig hagyja rajta? lemossa, ne mossa le? 
mondtam neki fogalmam sincs, de inkább mossa le és ne hagyja rajta, mert mégis csak cukros, és lehet ragacsos lesz a szőkesége. (egyelőre nem számolt be a fejleményekről, de kíváncsian várom, hogy szőkébb lesz, vagy haja sem lesz...)
majd a randink végén a ház előtt búcsúzkodtunk, amikor megjelent (jobbról) mellettünk egy autó, amiről nem derült ki, hogy mi a szösz akart csinálni, de végignéztük. először totál ránk hajtott a járdán, pedig mi szinte a kapuban a lépcsőn álltunk, persze nem gyorsan, de azért meglepődtem és nem értettem, de intett a női sofőr, hogy ne aggódjunk. nem aggódtunk, inkább tovább néztük, mit művel. azt hiszem Y-ban tervezte a megfordulást, ami aztán duplán W-re sikeredett, majd még többször hátra és előre és csak ezek után állt be a mellettünk lévő parkoló helyre, ahova érkezéskor is simán beállhatott volna még egy busz is. majd amikor én úgy gondoltam na, beállt, akkor megint kihajtott előre és aztán visszatolatott szerintem ugyanoda és még többször előre, majd hátra. gondolom ugyanabba az irányba tervezte a későbbi elindulást, ahonnan jött és ezzel időt és talán még pénzt is szeretett volna spórolni, vagy csak szimplán az a fajta női sofőr, akivel jobb nem találkozni kereszteződésben, vagy váratlan helyzetben. nem néztem az órámat, de tuti, több percig művelte ezt mellettünk. csodás volt. majd búcsúzóul megöleltem drága barátnémat és megnyugtattam, hogy látod van nálad is szőkébb!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése